erről-arról-amarról

erről-arról-amarról

fényvirágok

2013. április 01. - gond/ol/a

p1100489b_1364814748.jpg_322x429

micsoda tavasz! Tavasz?! Havazik, hideg van, esik, fúj ... aztán pár percre kisüt a Nap. Kinézek az ablakon, a szemközti fákra, és azt látom, mintha...rózsaszín virágocskák csillannának meg az ágakon, ott, ahol tegnapelőtt  még hó roskadozott. Jól látok? meresztgettem a szemem, majd elő a fényképezőgépet, az majd eldönti... de ott is, a kis kijelzőn, virágokat vélek látni. Csak mikor kinagyítom, látom, hogy mégse... csak a Nap virágokká varázsolta, fényvirágokká (romló) szememben  és (egyre virágzóbb?) képzeletemben a száradt, fonnyadt, tavalyról itt felejtődött levélkéket(?) Mindegy! Akkor is szép. Mindegy. Legyen virág. Mindegy. Valami. Remény.

A bejegyzés trackback címe:

https://megosztaniamifontos.blog.hu/api/trackback/id/tr658322686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

210560 2013.04.01. 17:04:19

nálunk ma reggel szállingózott a hó. Egy pillanatra én is azt gondoltam, hogy nem jól látok.. Ez egy ilyen tavasz, átverős :( azért szép ünnepet kívánok kedves Alíz :)

13282 2013.04.01. 23:05:41

"cseresznyefákról hull a hó, nem is hó az, mert nem olvad"...:) a költő csak tudja!...:) (egyébként holnapra is havat mond a meteorológia) azt látjuk, amit szeretnénk(?) éhes disznó... én virágot hó helyett, a költő havat virág helyett... A világ csak hangulat(?) szép tavaszt, nyarat, stb-t...mindegy mit... csak élvezhessük. Az ünnep már elmúlt, de legyenek ünnepi pillanataink legalább a hétköznapokban is. Akár illuziók árán is. A napsütés meg mégis csak igazi... (már ha süt az a Nap)
süti beállítások módosítása