erről-arról-amarról

erről-arról-amarról

örkény kiállitáson örkényesen (önkényesen)

2013. március 14. - gond/ol/a

hát ez valami nagyszerű! az első pillanattól, érezni , hogy Örkény világába lépsz (bár újabban ehhez nem kell a kiállítására menni,  - elég járkálni a világunkban...) az a bizonyos felszólítás, hogy álljunk terpeszbe és nézzük mélytartásból a világot , fordítva..

teljesen feleslegesnek bizonyul - u.i feje tetejére lett ez a világ már állítva (magától is úgy van! ha egyenesen nézed is, mintha Örkény előre megírta volna (remélem, nem önbeteljesítő jóslatként - bár mit lehet tudni - ezért is bánnék én óvatosabban az iróniával...is)

Az abszurd már nem csak a könyvek lapjain van... Abszurdisztánban élünk... ahol az abszurditások felülmúlják az írók legmerészebb álmait...

Örkény meg kifejezetten szórakoztató....:) mint a fotókon is lépten-nyomon ránk bukkanó kedves-megbocsájtó-elnéző és bölcs  mosolya!

még ebben a kontextusban is - a sok TILOS tábla fölött.

Hát igen, A mosolyt soha senki se tudja betiltani. (legfeljebb az arcunkra fagyasztani.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megosztaniamifontos.blog.hu/api/trackback/id/tr188322680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása